Хапване в „Мола“

Харесвате или не моловете, на повечето от нас ни се налага понякога да ги посещаваме. Шансът да останем гладни там, ако не сме подготвени, е голям. Има разбира се изключения.

В някои кухни, казвам им „българска кухня„, може да имате късмет и да има някоя хубава салата. Често има постен ориз и картофи. Приятно съм изненадан от тях, че никога не отказват да ви сложат само гарнитура (нещо, което твърдо ми отказаха в една по-различна българска кухня в мола на Софарма).

Моят фаворит е „Ola„. Имат винаги страхотен хумус, поне една,  две веган салати, понякога постен арабски ориз, червена леща и др. Обожавам „Гуакамоле„-то и салата „табули„. В Хепи обикновено не се наяждам, но пък изпълняват всякакви желания, така че човек може да хапне всякакви да кажем сурови зеленчуци там.  Мисля, че имат и вегетарианско суши.
И разбира се във всеки мол има хипермаркет, в който ако „закъсаме“ може да си вземем ядки, плодове, зеленчуци или каквото по принцип си взимаме от там :).

Ако съм изпуснал нещо, което си заслужава, моля коментирайте, не е нарочно :).

ЕДИТ:
Да допълня, че почти във всеки мол можем да си вземем фреш. Специализираните фреш барове мисля, че са най-добрия избор тъй като там има по-голямо разнообразие на зеленчукови сокчета.

2 коментара

  1. ивет лолова · 01.05.2014 Reply

    Поздравления за сайта! Много добър дизайн и полезно съдържание. Продължавайте в същия дух и още по-добре 🙂

  2. Елена · 20.03.2016 Reply

    Поздравление за прекрасния сайт продължавайте все така. Изключително се радвам, че има веган ресторанти в София, попринцип живея в Англия и не знаех, че има такъв избор 😉

Поставете коментар