Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bobbbqnw/thevegan/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Малкият Луиз Антонио - ВЕГАН - ВЕГАН

Малкият Луиз Антонио

2 коментара

 1. Bobby · 18.12.2013 Reply

  За да включите българските субтитри цъкнете на бутончето „сс“, което се намира вдясно върху лентата за навигация на клипчето.
  Приятно гледане 🙂

 2. Галина К. · 14.03.2023 Reply

  Много благодаря за чудесното видео! Преди години го гледах за първи път, но и сега както и тогава много ме развълнува. Не разбирам, как някой, след като го гледа, би останал равнодушен и би посегнал към месо, без да се замисли…
  За малкия Луис Антонио няма нито грам съмнение или колебание, че не трябва да убиваме животните, а да се грижим за тях. Колко спонтанно и искрено съчувствие и любов лъха от неговите думи. И какво учудване, че майка му не чувства същото. Но любовта, която то носи, размеква сърцето ѝ. Чувството за емпатия на това малко момченце е уникална!
  Децата са компас, който трябва да следваме. Те носят знания и интуиция, които ние възрастните с времето сме забравили. Вместо да ги принуждаваме да стават като нас, нека се осъзнаем и си припомним, колко ценен е всеки живот. Децата на новото време носят промяната и това е чудесно.
  Благодаря, че изпращате тези импулси! Надявам се, че ще достигнат до много хора.
  Сърдечни поздрави,
  Галина

Поставете коментар